Hellende daken

Hermansen bvba voert alle soorten dak- en timmerwerken uit, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij helpen u met de juiste keuze van dakbedekking. Uniek aan onze werken is dat alle dak- en timmerwerken geschroefd worden. De kwaliteit van het afgeleverd werk is bij ons top prioriteit.

Lees meer

Platte daken (EPDM)

Voor alle platte daken kan u bij ons terecht, of het nu een renovatie of een nieuwbouw project is, wij hebben voor u de gepaste oplossing klaar. Wij hebben bewust gekozen om enkel te werken met rubber EPDM van het topmerk in dakafdichting “Resitrix” met een bewezen levensduur van minstens 50 jaar.

Lees meer

Overzetdaken

Sinds 2001 hebben we via het topmerk “Isola” een patent gekregen voor het plaatsen van exclusieve overzetdaken. Dit soort daken zijn speciaal ontworpen om overheen een bestaande leien of asfalt dak te plaatsen.

Lees meer

Gevelbekledingen

Er zijn veel verschillende soorten gevelbekleding op de markt aanwezig, elk met hun voor- en nadelen. U kan bij ons rekenen op vakkundig advies.

Lees meer

Dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijke ingreep voor je woning, langs het dak gaat gemiddeld 25 tot 30% van uw verwarmingskosten verloren. Kort samengevat is dakisolatie een van de belangrijkste stappen naar een energiezuinige woning.

Lees meer

Rioleringssystemen

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in het plaatsen van sanitaire rioleringssystemen, en dit zowel voor de industrie als voor particulieren. Onze kwaliteit van rioleringssystemen is erg belangrijk voor u en voor ons, daarom kiezen we enkel voor het kwaliteitsmerk van “Geberit”.

Lees meer