Dakisolatie is een belangrijke ingreep voor je woning, langs het dak gaat gemiddeld 25 tot 30% van uw verwarmingskosten verloren. Kort samengevat is dakisolatie een van de belangrijkste stappen naar een energiezuinige woning.

Het belangrijkste is natuurlijk dat deze werken zeer nauwkeurig verlopen, en de juiste soorten materiaal gebruikt worden zodat u geen warmteverliezen meer heeft nadien.

Dakisolatie wordt nog steeds gesubsidieerd, maar vereist tegenwoordig een veel strengere norm van isolatiedikte. De nieuwe wettelijke norm vereist een Rd-waarde van minstens 4,50m² K/W.

Dakisolatie kan je op verschillende manieren aanbrengen: isolatie tussen de kepers en spanten van je dakstructuur, isolatie rechtstreeks op de zoldervloer, isolatie via de buitenkant van je dak of isolerende dakelementen (sandwichpanelen). We helpen u steeds de juiste keuze te maken.

Wij werken met het kant-en-klaar sarking daksysteem van Isotherm. Een dakisolatie op het hoogste niveau. Er gaat immers maar liefst 26% van de energie verloren via het dak. Lees alles over dit systeem in hun brochure:

Er is weer heel wat veranderd op gebied van subsidies. In bijgevoegde folder kunnen jullie alle nodig informatie vinden. Wij helpen U uiteraard graag verder met het zoeken naar mogelijke tegemoetkomingen.

Vraag hier Uw vrijblijvende offerte op maat.