Er zijn veel verschillende soorten gevelbekleding op de markt aanwezig, elk met hun voor- en nadelen. U kan bij ons rekenen op vakkundig advies.

Alle verschillende soorten gevelbekledingen zijn natuurlijk te verkrijgen op maat van onze klanten. (Deceuninck, Eternit, Trespa, Rockwol,…)

Als bekleding van kornissen en/of oversteken wordt in de meeste gevallen gekozen voor een “Deeplas” systeem van “Deceuninck”. “Deeplas” is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, maar we adviseren altijd een antraciet grijze kleur, dezelfde kleur als de pannen. Deeplas is een vol in massa bekleding ter vervanging van de gekende hedendaagse pvc bekledingen. “Deeplas” planchetten, voor- en randgevelplanken worden ter plaatse op maat gezaagd en zijn voorzien van bijhorende “Deeplas” profielen.

Ten opzichte van de gewone pvc, geeft Deeplas één glad uitzicht weer en heeft nog meer belangrijke voordelen dan de gewone pvc bekleding. Deeplas is t.o.v. de gewone pvc onderhoudsvriendelijker, kleurvast, watervast, door de volle massa bestendig tegen het uitzetten. Een kwalitatiever materiaal dus.

Vraag hier Uw vrijblijvende offerte op maat.