Hermansen bvba voert alle soorten dak- en timmerwerken uit, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Bij renovatie en nieuwbouw helpen wij u met de juiste keuze van dakbedekking, zinkwerken, gevel- en kornisbekledingen en dakisolatie.

Uniek aan onze werken is dat alle dak- en timmerwerken geschroefd worden. De kwaliteit van het afgeleverd werk is bij ons top prioriteit.

Wij helpen u graag met het indienen van premies voor dakwerken.

Zowel voor particulieren als voor de industrie hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in lood-, zink- en koperwerken en mogen we een gewaardeerde service aanbieden. Onze kwaliteit van lood-, zink-, en koperproducten staan hoog geschrevenen daarvoor kiezen we voor een kwaliteitsmerk via de firma “Apok”, die zorgt voor de perfectie in de afwerking van de geleverde producten.

Onder zinkwerken verstaan we o.a. zinken/koperen hanggoten, op maat geplooide zinken bakgoten in kornissen en/of oversteken, zinken/koperen afvoerbuizen, bekleden van schouwdoorvoeringen, kilgoten, opgaande gevels bekleden met zinkslabben, enz…

Wij helpen u om de juiste keuze te maken voor uw zinkwerken, want er zijn natuurlijk vele verschillende types van hanggoten, afvoerbiuzen, kilgoten en plooiwerken te krijgen.

Wij werken met het kant-en-klaar sarking daksysteem van Isotherm. Een dakisolatie op het hoogste niveau. Er gaat immers maar liefst 26% van de energie verloren via het dak. Lees alles over dit systeem in hun brochure:

Er is weer heel wat veranderd op gebied van subsidies. In bijgevoegde folder kunnen jullie alle nodig informatie vinden. Wij helpen U uiteraard graag verder met het zoeken naar mogelijke tegemoetkomingen.

Vraag hier Uw vrijblijvende offerte op maat.