Sinds 2001 hebben we via het topmerk “Isola” een patent gekregen voor het plaatsen van exclusieve overzetdaken. Dit soort daken zijn speciaal ontworpen om overheen een bestaande leien of asfalt dak te plaatsen. De Noorse fabrikant “Isola” is de meest toonaangevende producent van stalen dakpanelementen wereldwijd. De ruime ervaring van maar liefst 50 jaar met de extreme weersomstandigheden in de Scandinavische landen hebben “Isola” in staat gesteld uiterst duurzame overzetdaken te produceren en mede hierdoor ook zijn gekende naam in Europa gemaakt heeft.

Belangrijk om te melden is dat alle timmer- en dakwerken nog geschroefd worden i.p.v. geschoten met een nagelpistool. Hierdoor verbetert de kwaliteit aanzienlijk!

Isola Powertekk Exclusive is gefabriceerd uit 0,5mm dik verzinkt kwaliteitsstaal. De galvanisatielaag met een dikte van 275gr/m2 voorziet in een langdurige bescherming tegen corrosie. De speciale profilering van de dakpanelementen biedt zeer hoge stabiliteit aan het gehele dak.

Ondanks zijn sterkte is Isola Powertekk Exclusive een lichtgewicht op het dak. Met 5 kg per vierkante meter is het een ideaal te verwerken product op ieder lichtgeconstrueerd dak.

De resistentie van de poedercoating garandeert decennia lang een prachtig oppervlak en voorkomt tevens elke vorm van corrosie. Daarom geeft Isola een garantie van 30 jaar tegen perforaties door corrosievorming.

Isola Powertekk Exclusive is verkrijgbaar in 4 kleuren hoogglans en 4 kleuren mat poedercoating afwerking. De supergladde poedercoating bovenafwerking zorgt ervoor dat Uw dak zeer lang mooi en zonder vervuiling blijft.

Raadpleeg de verschillende kleuren en meer informatie in hun brochure:

Vraag hier Uw vrijblijvende offerte op maat.