Voor alle platte daken kan u bij ons terecht, of het nu een renovatie of een nieuwbouw project is, wij hebben voor u de gepaste oplossing klaar.

Voor het plaatsen van platte daken hebben we bewust gekozen om enkel te werken met rubber EPDM van het topmerk in dakafdichting “Resitrix” met een bewezen levensduur van minstens 50 jaar. Resitrix geeft een garantietermijn van 10 jaar en biedt een schriftelijke fabriekswaarborg op alle geleverde afdichtingen, lijmen en toebehoren.

Na het beëindigen van de werken sturen wij een aanvraagformulier voor garantie op, zodat elke partij, na controle op de werf van Resitrix, een exemplaar van het certificaat van goede uitvoering ontvangt. Zo bent u 100% zeker van de afgeleverde kwaliteit.

Resitrix biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak. Resitrix is een EPDM dakafdichting, intern gewapend met glasvezel. Dit zorgt voor dimensionele stabiliteit en een hoge inscheurweerstand.

    • 100% visuele controle op de kwaliteit
    • slechts één systeem van overlapverbinding
    • eenvoudige plaatsing
    • winter en zomer uitvoerbaar
    • 50 jaar verwachte levensduur

Warranty by I.R.S-Btech staat garant voor een waterdichte garantie van uw platte daken. Hermansen levert dit garantie-certificaat voor correcte plaatsing van de hoogkwalitatieve Resitrix-EPDM. Zij hebben via I.R.S-Btech een Resitrix-opleiding gevolgd zodat de kwaliteit van de plaatsing gewaarborgd wordt.

Door de zichtbare bitumen is tijdens werfbezoeken altijd visuele kwaliteitscontrole mogelijk van de naden. Daarenboven is nu ook het nieuwe kwaliteitslabel zichtbaar aanwezig.

Er is geen kans op brand tijdens de dakwerken want Resitrix is vuurvrij verwerkbaar!

Raadpleeg de brochure over Resitrix of neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Vraag hier Uw vrijblijvende offerte op maat.