Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in het plaatsen van sanitaire rioleringssystemen, en dit zowel voor de industrie als voor particulieren.

Onze kwaliteit van rioleringssystemen is erg belangrijk voor u en voor ons, daarom kiezen we enkel voor het kwaliteitsmerk van “Geberit”. Deze “Geberit” onderdelen en toebehoren zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen (PE).

Polyethyleen rioleringen worden t.o.v. gewone pvc rioleringen niet in elkaar geschoven maar tegen elkaar gelast door middel van een lasapparaat. PE rioleringssystemen hebben t.o.v. de traditionele pvc rioleringssystemen veel meer voordelen, mede door de kwaliteit van het materiaal. Zo is het bijvoorbeeld ongevoelig voor temperatuurschommelingen tussen -30°C en +100°C, ze hebben een betere dichtheid, uitzonderlijke levensduur en tenslotte 100% milieuvriendelijk.

Een ander systeem dat tegenwoordig vaak wordt toegepast in grotere gebouwen zoals scholen zijn de “Geberit Pluviasystemen”. Deze hemelwaterafvoersystemen leveren onvoorstelbare prestaties, gebaseerd op onderdruk. Ondanks bescheiden leiding diameters kan 1 trechter maar liefst 14 liter regenwater per seconde afvoeren. Hiermee overtreffen ze elk traditioneel systeem, en zijn er o.a. minder afvoerleidingen nodig.

Vraag hier Uw vrijblijvende offerte op maat.